Lommedalens IL permitterer – og ber om DIN støtte

Postet av Lommedalens IL den 30. Mar 2020

Lommedalens IL permitterer – og ber om DIN støtte!

Lommedalens IL er i likhet med andre idrettslag rammet av koronaepidemien. I tråd med retningslinjer fra myndighetene, og som en del av den nasjonale dugnaden for å beskytte risikogrupper og redusere trykket på våre felles helsetjenester, er våre anlegg stengt og all aktivitet er opphørt inntil videre.

Hovedstyret i Lommedalens IL har på denne bakgrunn tatt den vanskelige beslutning om å permittere alle midlertidig ansatte i hele idrettslaget, i tillegg til ansatte der idretten er på vei ut av sesong (basket, langrenn, alpint, håndball). Hovedstyret går til et slikt tiltak ut fra at klubben i første rekke skal bruke ressursene på å skape aktivitet sammen med medlemmene. Når det ikke er mulig må vi på best mulig måte ta vare på de midlene klubben rår over til forholdene igjen ligger til rette for å skape aktivitet for alle i dalen.

Dette påvirker oss alle. De som i dag permitteres fra Lommedalens IL er våre egne ungdommer som tjener litt på å gjøre mye for mange andre. Vi håper å snart ha de alle tilbake i aktivitet for deg og oss i Lommedalen.

Når vi nå ser oss nødt til å gå til steget å permittere ansatte trenger vi DIN forståelse og støtte. Vi ber derfor om romslighet når treningsavgifter og medlemskap skal betales. For deg som nå trenger et håndslag fra oss – ta kontakt – så kommer vi oss igjennom dette sammen. Vi tar gjerne i mot deres tilbakemelding på dette og på forslag dere har på hvordan vi skal håndtere denne situasjonen til beste for klubb og alle dere medlemmer.

På vegne av Lommedalens ILs hovedstyre,

Ole Reistad

StyrelederKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.