Treningstilbud for Kombinert i Asker og Bærum:

Postet av Lars Vegard Pedersen den 18. Sep 2015

Treningstilbud for Kombinert i Asker og Bærum:
Det blir et felles treningssamarbeid for kombinert i Asker og Bærum fra kommende onsdag 26/8 kl. 18.00, «AB Kombiteam».
Stedet er Midtstulia rekruttanlegg (hoppbakker i Holmenkollen, med plast: K10, K20, K40 og K60).
Bakkene er normalt åpne på tirsdager og torsdager, og da trener «hopperne» fra Kollenhopp og andre klubber på Østlandet. For mange klubber er tirsdager og torsdager prime time for alle idretter, også langrenn.
Derfor er det noen som har ordnet slik at hoppanlegget er åpent også onsdager, for alle, men med primærfokus på langrenngrupper som vil ha en ekstra eller alternativ skitrening. Så alle klubber i vårt distrikt får tilbud om dette.
Dette er et prøveprosjekt fra kommende onsdag (26/8) og hver onsdag ut plastsesongen (medio oktober) vil det bli mulig å hoppe i bakken, valgfri bakkestørrelse. Det er mulig å låne utstyr, men man må ha med egen hjelm og skisko med NNN (-systemet). Det vil være trenere på plass i alle bakker.
Midtstulia ligger i Holmenkollen.
Når man kommer opp Holmenkollveien og passerer Holmenkollbakken, ta til høyre ned mot Midtstubakken, (der man normalt svinger til venstre inn mot kapellet). Kjør alle svingene ned, og rekruttanlegget ligger til høyre i bunnen. Midtstubakken ligger til venstre (K-95).
Dette blir forhåpentligvis starten på «AB Kombiteam», en høyst uformell gruppe, som tilrettelegger og bidrar til allsidighet. Eneste kravet for deltakelse i AB Kombiteam er at man skriver seg på en liste, med navn, alder, klubb og kontaktdata. Man står i sin egen klubb som før, og betaler ikke noe ekstra for deltakelse i kombiteamet. Men man får mulighet til å utfordre seg selv i hoppbakken, delta på trening, samlinger og renn samt bli kjent med et hyggelig, landsdekkende miljø.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.