Håndballskole - Høstferie

Postet av Lommedalens IL den 15. Sep 2020


Påmeldingen til håndballskole i høstferien (uke 40) har startet.
Håndballskolen er for barn i 1. – 7. klasse og er åpen for spillere fra alle klubber.

OBS: Begrenset antall plasser.

Velkommen til Vestre Bærum LILs håndballskole i uke 40! Vi gjentar suksessen fra uke 33 og arrangerer håndballskole i uke 40. Håndballskolen er et tilbud for deg som er jente eller gutt, og som er født i 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008. Treningene vil forgå i Helsethallen og Lommedalshallen mandag til onsdag kl 09-15. Det vil bli sendt ut mail på hvor utøverne skal møte. Håndballskolen koster 1500 NOK og inkluderer lunsj og frukt hver dag. Vi vil til enhver tid overholde de nasjonale og håndballforbundets retningslinjer for smittevern.

KLIKK --- > MELD DEG PÅ HER <--- KLIKK 0 Kommentar

Forhåndssalg av sesongkort 2020/21

Postet av Lommedalens IL den 11. Sep 2020

Nå er det mulig å forhåndskjøpe sesongkort for 
kommende skisesong i Lommedalen SkisenterAvslutningen på fjorårets sesong ble ikke helt som planlagt. Men vi har brukt sommeren aktivt på å klargjøre anlegget, og vi skal gjøre det vi kan for at årets sesong vil bli gjennomført på en forsvarlig måte på hensyn til smittevern. Vi ser frem mot en lang og snørik sesong og gleder oss til å møte gamle og nye besøkende. 
Forhåndssalget varer kun til 01.12, så ikke glem å kjøpe heiskort online innen den tid.


0 Kommentar

En fantastisk tur til Høvringen

Postet av Lommedalens IL den 7. Sep 2020

Årets første Høvringen tur for Damegruppa

Nok en gang hadde vi en fin tur i fjellheimen. Ingen av oss hadde vært på Høvringen tidligere og vi var godt fornøyd med fjellstua hvor vi bodde sammen med 4-5 andre personer.

Vi fikk eget bord i spisesalen langt fra andre folk, men tett sammen.

På Høvringen fjellstue hadde de kart i stor målestokk som viste stier i området.
Vi kjøpte 3 stykker slik at vi kunne dele oss.

Den første dagen gikk vi samme turen, men i forskjellig tempo. Stor var overraskelsen da vi kunne få kaffe og biteti da vi kom tilbake. Det var inkludert i døgnprisen. Vi var ute i 6-7 timer totalt.

På bildet spiser vi lunsj ute. Som du ser var det sol innimellom, men en lei vind og bare 7-10 C gjorde sitt til at lue og vanter var godt å ha.

Dagen etter delte vi oss i to grupper. Tre damer kjørte bil et stykke og gikk en tur inn til Peer Gynt hytta . Det var en  lett tur som ga lite utfordringer, men mye folk møtte de.

De fem andre gikk opp på en liten topp Vardefjellet ifølge kartet, men på skiltene sto det Vardehøe. Det var fint høyfjellsterreng hele tiden, men på tilbaketuren gikk vi gjennom en fin gammel furuskog.

Vi var like lenge ute som dagen før, men i slakere terreng unntatt oppstigingen til høe.

På opptur reiste vi innom Peder Balke senteret hvor vi spiste lunsj.

Tilbaketuren kjørte vi over Valdresflya og tok en snartur innom Brimiland. Der var det flott. Middag spiste vi på Valdres gjestegård, et gammelt ombygd fengsel litt syd for Leira. Der var det god mat og mye folk.

Kvannslådalsåi renner i søkket rett bortenfor oss. Terrenget var tørt og stiene var store og godt merket. Litt nedtur var å få servert kokt torsk og kylling til middag. Vi ble nok veldig bortskjemt i fjor på Hindseter.0 Kommentar

Haslum HK tilbake som samarbeidsklubb med VB LIL Håndball

Postet av Lommedalens IL den 4. Sep 2020

Skal samarbeide med Haslum igjen: – En veldig god avtale for VB LIL 

Vestre Bærum Lommedalens IL og Haslum Håndballklubb har inngått en spennende samarbeidsavtale. VB LIL investerer i den gode kompetansen Haslum HK besitter for å stimulere håndballinteressen i vårt kjerneområde. 

(FOTO: Karl Braanaas/Budstikka)

Samtalene mellom klubbene startet allerede senhøsten 2019. Fra da og til nå har partene vært enige om at man må ha en tydelig plan, med noen tydelige mål som skal heve kompetansen i alle ledd i VB LIL. 

– Denne samarbeidsavtalen får våre aktive gutte- og jentespillere nyte godt av, men også trenere og støtteapparat gis muligheten til et betydelig kompetanseløft som skal komme hele klubben til gode, innleder styreleder i VB LIL, Jonas Røstad.


Som starten på samarbeidet arrangerte og gjennomførte eliteserieklubben VB LILs håndballskole i uke 33 i Lommedalshallen og Helsethallen. Her var det eliteseriespillerne som var trenere, i tillegg til blant andre Tom-Eirik Skarpsno og Haslum-trener Sten Stockfleth. 


Supplement 

Sportslig utvalg i VB LIL har det siste halvåret gjennomgått en restrukturering og har fått et betydelig løft gjennom dette. 

Derfor har det vært en klar plan at samarbeidsavtalen med Haslum skal komme i tillegg til, og ikke i stedet for det gode arbeidet som legges ned av det sportslige utvalget.

– Det er en sann glede - og med en stor dose stolthet og ydmykhet - å røpe nyheten om at VB LIL og Haslum igjen skal samarbeide. Det har vært en god og grundig prosess der vi begge har tenkt helt nytt, sier Tom-Eirik Skarpsno, daglig leder i Haslum Håndballklubb. Han blir ansvarlig for avtalen fra Haslums side. 

(FOTO: Karl Braanaas/Budstikka)

Primært er planen gjennom den splitter nye samarbeidsavtalen at VB LIL skal nyte godt av Haslum HKs erfaring og kompetanse på mange områder, blant annet: 

  • Skadeforebyggende kurs for trenere og støtteapparat to ganger i sesongen, ledet av Haslums medisinske og fysiske apparat 
  • Delta i et nyopprettet kompetansehevingsforum for alle trenere. Disse skal møtes fire ganger i sesongen for å sparre, få input og lære av Haslums trenerteam, samt Tom-Eirik Skarpsno - en av Norges fremste talentutviklere og mestvinnende trenere på toppnivå 
  • Haslum HK skal legge elitetreninger til Helsethallen/Lommedalshallen og åpne for yngre spillere å delta på konkurranser/lek i etterkant for inspirasjon og motivasjon 
  • Alle VB LIL-spillere og -trenere får gjennom avtalen sesongkort til Haslum HKs hjemmekamper i Eliteserien, NM og sluttspill


Samlet styre og sportslig utvalg 

– For Haslums del er det viktig å løfte kompetansen i klubbene rundt oss. Haslumskolen gjør det mulig. Dette skal ikke kun være en samarbeidsavtale rettet mot spillere, men også trenere og øvrige ledere i VB LIL, sier Skarpsno.  

Haslum signerte tidligere i høst samarbeidsavtaler med ØHIL og Snarøya, og nå er også VB LIL med på laget, i tillegg til Haslum IL Håndball.

– Det er gledelig at alle klubber for alvor går inn for å løfte kompetansen i bærumshåndballen. Vi har en spennende tid foran oss og gleder oss stort til å komme i gang, sier Skarpsno. 

Gleden er gjensidig hos styreleder Røstad og VB LIL. 

– En av de viktigste oppgave for ethvert styre er kostnadskontroll og økonomistyring. Denne avtalen anser et samlet styre og sportslig utvalg som et sportslig kupp for VB LIL og håndballen i vårt område. Størrelsen på kompensasjonen sier alt om at Haslum HK ikke har økonomisk motiver, men troverdige sportslige motiver og ambisjoner for håndballen i hele regionen, sier Røstad. 

(FOTO: Karl Braanaas/Budstikka)


0 Kommentar

RUS- OG SØPPELFRIE ANLEGG

Postet av Lommedalens IL den 2. Sep 2020

HOLD ANLEGGENE RUS- OG SØPPELFRIE

Vi ser at våre anlegg blir flittig brukt utenom organiserte treninger og kamper. Dette settes stor pris på, og vi oppfordrer alle som ønsker til å fortsette å benytte seg av våre baner. Vi minner samtidig på alle som benytter seg av våre anlegg at banene skal ryddes for søppel og holdes rusfrie.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline