Høst 2020 - Aktivitetstilbud

Postet av Lommedalens IL den 25. Aug 2020

Aktivitetstilbud høst 2020 - Lommedalens IL 


Lommedalens IL og alle våre idrettsgrupper tilbyr aktiviteter gjennom hele året, og i høst så har vi ikke ligget på latsiden. Lyst til å prøve håndball, eller bare utvikle deg som fotballspiller?Allidrett - f. 2014 og 2015

Vi ønsker å at barna som melder seg på allidrett skal få prøve et bredt utvalg aktiviteter, være sosial med jevnaldrende og oppleve gleden ved å være fysisk aktiv. Planlagt oppstart er i uke 36. (Vi må selvsagt ta et stort forbehold med tanke på retningslinjene i henhold til gjeldende snittvernregler). 

Kunne dette vært noe? Hjemmesiden til allidrett venter på klikk
https://www.lil.no/p/53739/allidrett 


Håndballskolen VB LIL - f. 2013 og 2014

Barna på håndballskolen får oppleve lek, moro, samarbeid, nye venner og ikke minst masse håndball! På håndballskolen legger vi stor vekt på at barna skal oppleve mestringsfølelse gjennom lek og spill, og bli "venn med ballen"! Håndballskolen ledes av klubbens egne trenertalenter, og ungdomsspillere. 

Interessert? Mer informasjon og kontaktinfo på siden deres.
http://haandball.vbhk.lil.no/p/51603/handballskolen 


Foto&Video prosjekt f. 2001 - 2005

Bli med i et produksjonsteam som skal ta idrettslaget til nye høyder. 

I 2019 var vi på plass på fotballgruppens EatMoveSleepCup, alpintgruppens Skifestival, langrennsgruppens Lommedalsrennet og idrettslagets Lommedalsuka. Som dere ser har vi nok å finne på, og vi ser også etter flere som ønsker å bli med i gruppen.

Det har stoppet litt opp i 2020 grunnet situasjonen rundt koronaviruset, men gruppen er klare for å starte opp igjen med et helt nytt og spennende prosjekt.

Er du en som vil å ha ansvaret for et stort filmprosjekt, har du et øye for filming, nysgjerrig og liker å utarbeide og planlegge intervjuer og/eller flink til å redigere klipp i Premiere Pro/FinalCut (eller andre programmer), da må du kontakte oss.

Kontakt thomas@lil.no for din interesse.


Fotballakademiet f. 2010 - 2013

Vi ønsker å tilby et sportslig og sosialt tilbud til alle gutter og jenter der treningsopplegget er tilrettelagt alle deltakere. Treningene vil foregå mandag, onsdag og fredag etter skoletid. Barn fra andre skoler enn Lommedalen vil bli hentet med buss eller personbil.


Ungdomsakademi f. 2007 - 2009

Dette er et ekstratilbud for G/J 2009-2007. I høst tilbys det treninger tirsdag og fredager. Trenerteamet består av vår egen trenerfirkløver, Erik, Mattis, Massimo og Waqas. 

Se ungdomsakademiets egen video her. https://youtu.be/I18kkTKaJP4

Lyst til å bli en bedre fotballspiller, og bidra med ditt i et fantastisk fotballmiljø?https://fotball.lil.no/p/16009/fotballakademiet 


Utviklingstrening f. 2006 - 2002

Målet med treningen er å gi de ivrigste spillerne våre et ekstra tilbud på trening av tekniske ferdigheter. Treningen skal være selvfinansierende. For 2020 er prisen for treningen satt til 750 kr/halvår.

Informasjon og påmelding
https://www.superinvite.no/#/invitation/7c9e9afa5a9dc68ccaf27d9effeb93830 Kommentar

Idrettshallene åpner opp for aktivitet på kveldstid fra mandag

Postet av Lommedalens IL den 21. Aug 2020

Idrettshallene åpner opp for aktivitet på kveldstid fra mandag

VIKTIG MELDING fra Bærum kommune

Idrettslag skal følge - retningslinjer idrettsanlegg Korona - ved gjennomføring av treninger. Det er leietakers ansvar å påse at retningslinjene følges

Smittesporing er viktig ved for å kunne holde samfunnet åpent. Det skal føres lister over hvem som deltar på de enkelte treningene og disse skal kunne forevises inntil 3 uker etter gjennomført trening. Dette gjelder også for arrangementer i fleridrettshallene. 
Føring av lister er leietaker ansvar.


VEDLEGG
Klikk for nedlasting: Retningslinjer idrettsanlegg

"Bærum åpner idrettshallene igjen. Idrettslag var lite fornøyde med at Bærum kommune stengte gymsaler og idrettshaller for trening denne uken." 

Les hele saken på Budstikka. (+ abonnement) 
https://www.budstikka.no/sport/baerum-apner-idrettshallene-igjen/597556!/

(foto: Eva Groven)


0 Kommentar

Allidrett 2020/21 åpen!

Postet av Lommedalens IL den 17. Aug 2020

Nå er påmeldingen oppe til Lommedalens IL - Allidrett 

Dette er et tilbud til barn født i 2014, altså førsteklassingene og barn født i 2015, de som går siste året i barnehagen. Vi ønsker å at barna som melder seg på allidrett skal få prøve et bredt utvalg aktiviteter, være sosial med jevnaldrende og oppleve gleden ved å være fysisk aktiv. 

Planlagt oppstart er i uke 36. (Vi må selvsagt ta et stort forbehold med tanke på retningslinjene i henhold til gjeldende smittvernregler).

  • Barn født i 2014: Tirsdager kl 18.00 - 19.00 på Mølladammen Skole
  • Barn født i 2015: Mandager kl 17.00 -18.00 i Lesterudhallen.

Påmelding:
https://www.superinvite.no/#/invitation/b5d62aa6024ab6a65a12c78c4c2d4efc

Allidretten er avhengig av dere foreldre. Hvis dere ønsker å være med å bidra ved å lede eller vise frem noen aktiviteter, kan man få aktivitetsavgiften refundert. Her trenger man ikke være tidligere verdensmester for å lede en aktivitet, det viktigste er at barna opplever glede og mestring ved å være aktive.

Informasjon og nyheter om allidrett finner dere under menyen "Aktivitetstilbud"


Har du spørsmål eller ønsker du å bidra? Ta kontakt med Anders Borthen Hassel, anders@lil.no


0 Kommentar

To fantastiske uker med Lommedalsuka 2020

Postet av Lommedalens IL den 14. Aug 2020

LOMMEDALSUKA 2020 - Takk for i år


Da er vi dessverre ferdig for denne gang. For noen uker dette har vært, med strålende vær, god mat, skyhøy idrettsglede og noen fantastiske deltakere. Tusen takk til alle ledere, instruktører og deltakere, dere har vært eksemplariske!


I år hadde vi utrolig  mange påmeldte deltakere, og vi bikket hele 550 påmeldte i 2020. Det er vi utrolig fornøyd med. Sammen med disse, har vi hatt oppimot 50 unge lokale trenere, ledere og/eller instruktører som har bidratt med sitt herlige nærvær, tålmodighet og lærervilje.

Vi håper alle har hatt en strålende uke og har hatt det gøy med venner, blitt kjent med nye barn og kanskje lært noe nytt? Håper vi sees neste år, da kanskje med med noen nye tilbud. For en ting er sikkert, LOMMEDALSUKA har kommet for å bli!

Husk å følg vår instagram konto for å se bilder fra dagens aktiviteter, og alle de andre dagene. @lommedalensidrettslag0 Kommentar

Barn kan utøve flere idretter innen 48 timer

Postet av Lommedalens IL den 13. Aug 2020

Viktig presisering: Barn kan utøve flere idretter innen 48 timer

"Helsedirektoratet har oppdatert sin idrettsveileder. Barn og unge under 20 år kan drive med flere idrettsaktiviteter parallelt innen 48 timer og delta i flere grupper per uke."

Barn og unge under 20 år kan drive med flere idrettsaktiviteter parallelt og således delta i flere grupper per uke; for eksempel fotball en dag, svømming en annen dag og langrenn en tredje dag. For å begrense antall nære kontakter og således redusere risiko for smitte, bør det likevel vurderes å begrense antall aktiviteter per utøver dersom det innebærer deltagelse i mange ulike grupper. Av samme årsak bør bytte mellom ulike grupper innenfor samme idrett også begrenses.

Les hele innlegget på norges idrettsforbunds hjemmesider: https://fzfkxymj.mnm.as/r/103232/636014124/9208?l=nb-NO

0 Kommentar

Kommunale idrettshaller i Bærum åpner ikke før 24. august.

Postet av Lommedalens IL den 13. Aug 2020

Holder gymsaler og idrettshaller stengt


Administrasjonen prøver å skaffe alternative treningsarenaer til neste uke, og kommer tilbake så fort vi vet noe mer. Følg med på facebook siden til håndball og basket.


Les mer om vedtaket på budstikka


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline