Sommerprogram 2020

Postet av Lommedalens IL den 27. Apr 2020LAST NED PDF FILEN FOR STØRRE FORMAT
Mandagsturer 2020


Her er Damegruppa på tur på Vensåskollene og vi har akkurat reist oss etter en fin pause med mat og mye prat. Utsikten var upåklagelig


0 Kommentar

Utetrening fortsatt - viktig med ansvarsfulle ledere!

Postet av Lommedalens IL den 26. Apr 2020

Utetrening fortsatt - viktig med ansvarsfulle ledere!

LIL fortsetter en forsiktig holdning til all trening – det avgjørende leddet i kjeden ser ut til å være tilgang på ansvarsfulle ledere på LILs baner og for LILs grupper.

LILs ansatte trenere i fotballen har ledet daglige økter på Lommedalsbanen for ulike kull ned til 2008. Nå planlegger LIL inkludere 2009, men nå kommer klubben til et punkt hvor det er sentralt å overføre de gode erfaringene til flere voksne i idrettslaget – hvis vi skal klare å ivareta den forsiktige og trygge linjen vi har fulgt hele tiden. Slik er våre prinsipper for den videre oppstarten av treninger:

  1. Alle rammer fra Bærum kommune, NIF og andre følges til punkt og prikke. Det er viktig å være tydelig, vår erfaring er derfor at vi holder oss til de anbefalingene som er gitt. Det er foreløpig ikke laget gode rammer om innedørstreninger, derfor lar vi dette ligge inntil videre.
  2. LILs ansatte i ledelsen av treningene. Dette betyr at alle treninger skal skje under ledelse av en ansatt fra LIL, enten gjennom at de er tilstede eller ved at opplæring og rammer er avtalt med disse. Vi kommer til å prøve oss med å dra inn stadig flere ansvarsfulle ledere – foreldre og unge voksne ungdomstrenere – i dette arbeidet, men vi organiserer alle grupper opp mot en av våre dyktige ansatte.
  3. Gradvis utvidelse. Vi har startet opp med 2008-kullet nå, og planen er å gå videre med 2009-kullet i fotball i neste omgang. Før vi åpner videre vil vi forsikre oss om at de vi drar inn som ansvarsfulle ledere – foreldre og unge voksne ungdomstrenere – er i stand til å holde den stramme linjen i trening, oppstart og avslutning.

På en eller annen måte har nå flere grupper satt i gang treninger og vi ser gjerne at flere gjør dette – men innenfor de rammene vi har trukket opp her!

God trening, god helg og takk for hjelpen – vi er avhengig av å overholde rammene for å få lov til å trene, med aksept fra foresatte og med støtte fra kommunen,

Ole Reistad

Styreleder

Tlf. 932 66 9080 Kommentar

Håndballgruppen etablere et sportslig utvalg

Postet av Lommedalens IL den 25. Apr 2020

Håndballgruppen etablere et sportslig utvalg

Bli med og gjør Vestre Bærum LIL håndball til et flott sted for alle å være med!

Vi skal etablere et sportslig utvalg, og ser etter en leder for utvalget og 5-6 personer som brenner for å sikre et best mulig tilbud og aktivitet for alle spillere, trenere og foreldre i klubben. Vi ser for oss en god blanding av personer med håndballfaglig kompetanse og annen spisskompetanse. 

Utvalgets oppgaver vil blant annet være å videreutvikle sportslig rammeplan og implementere denne blant spillere, trenere og foreldre, kompetanseutvikling (trenere/spillere), følge opp trenere/trenerkontrakter, bidra til enhetlig utvikling av lag, skape og opprettholde et godt samhandlingsrom samt ivareta både jentene og guttenes tilbud.

Håndballgruppa er dugnadsdrevet og vi trenger nettopp din hjelp til å være med og drive klubben. Vi ser etter engasjerte folk som brenner for og kan fylle et eller flere av punktene under:

- Leder av sportslig utvalg
- Sportslig ansvarlig for barnehåndballen 
(12 år og yngre) 
- Sportslig ansvarlig for ungdomshåndballen 
(13-18 år), 
- Skadeforebygging
- Ernæring 
- Coach/mentaltrener
- Dommeransvarlig

 


Vi hører gjerne fra deg. 
Kontakt gruppestyreleder Jonas Røstad (jonas.roestad@gmail.com 414 78 014) hvis du har spørsmål eller ønsker å bidra.0 Kommentar

Vårslippkampanjen med 30% rabatt og 5% bonus

Postet av Lommedalens IL den 24. Apr 2020

Vårslippkampanjen med 30% rabatt og 5% bonus

Våren er offisielt i gang og mange har fått tid til å gjøre klar uteplassen. Flügger Andelen feirer starten på utesesongen med sin Vårslipp kampanje og ønsker å gi alle medlemmer et meget godt tilbud. Vi har mange kunder innom våre butikker om dagen. Er de klar over at de kan støtte Lommedalens Idrettslag gjennom Flügger Andelen? 

30% rabatt og 5% bonus!

Vårslippkampanjen varer fra 27.04-09.05 og innebærer at vi gir hele 30% rabatt til de som ønsker å støtte Lommedalens Idrettslag når de handler hos Flügger. I tillegg får dere selvfølgelig 5% bonus som alltid. 
0 Kommentar

Bærum GK inviterer til Trollgolf

Postet av Lommedalens IL den 20. Apr 2020

TROLLGOLF 2020

Trollgolf er inngangen til golf for våre aller minste, og all innlæring skal ha leken i fokus. Følelse av mestring. Utvikle basisferdigheter, få barna til å glede seg til å spille og trene.

Hva skjer på trollgolf?
Dette er introduksjon til golf for våre aller minste, all innlæring skal ha leken i fokus. Målgruppen er barn fra 4 – 8 år, og målsetningen med Trollgolfen er å skape et ”sosialt og hyggelig miljø med Golf”.

Forventninger til spillere: Ha det gøy sammen, lek og moro, stille på trening og aktiviteter, positiv og gjøre sitt beste
 

Les mer og meld deg på her:
https://bmgk.no/juniorer/trollgolf0 Kommentar

Oppdatert informasjon - Anleggstilgang

Postet av Lommedalens IL den 18. Apr 2020

Innendørsanlegg holdes fortsatt stengt – utetrening i forsiktig oppstart

Hver dag gir LIL nye erfaringer med organiserte treninger utendørs, og fra neste uke starter også 2008-kullet opp enkle aktiviteter. Vi er avhengige av alle voksne, foreldre og trenere, står frem som forbilder for våre unge aktive – derfor, vær våkne, oppmerksomme og tenk på deg selv som et viktig forbilde der du som voksen holder avstand og tar vare på eget utstyr!

I flere av LILs grupper har det nå blitt gjennomført treninger utendørs. LILs Coronautvalg med daglige ledelse og styret er i daglig dialog med gruppeledere og trenere om hvordan idrettslaget kan komme tilbake i aktivitet, og vi trenger konstruktivt engasjement for å få dette til. Alt som skjer i idrettslaget nå krever mer opplæring, flere ressurser og klarere spilleregler enn noen gang, samtidig er vi avhengig av at alle tar smittesituasjonen på alvor og er gode forbilder.

Foreløpig holdes hallene stengt, LIL er i dialog med Bærum kommune om hvordan disse skal brukes når skolene starter opp. I denne forbindelse må vi klarlegge rutiner for vask og renhold, og det er for øyeblikket ingen aktiviteter som kan gjennomføres bedre innendørs enn ute akkurat nå. I løpet av neste uke kan det hende at det kommer avklaringer opp mot aktiviteter i hall, men dette kan også ta lengre tid.

Derfor – vel møtt til trening, vær et forbilde i alt du gjør og hjelp oss med å ta steg for steg! Vi minner om suksessen LILs Trimpoeng: http://www.trimpoeng.no/i/lommedalenil med premier fra Verket Sport (https://sport1.no/butikker/verket-sport/), også hjemmetrening (https://www.lil.no/blog/post/157596/lommedalens-ils-hjemmetrening-challenge?ispage=true) med hash-tag’en #lilhjemmetrening

LIL kommer tilbake med oppdatering på nettet også neste uke, god helg!

Ole Reistad

Styreleder

Tlf. 932 66 908


0 Kommentar

Påskekonkurranse - Premieutdeling

Postet av Lommedalens IL den 16. Apr 2020

Påskeregistreng over all forventning


I løpet av påsken har det blitt registrert 4000 turer fra tilsammen 600 deltagere. 
Det er helt overveldende for oss i klubben at så mange har blitt med på "Over Skog og Hei". 
Vi vet også at det er en del mørketall (i positiv fortegn) ettersom mange av dere ikke registrerer alle familiemedlemmer. 

Påskekonkurranse
Vi lovet premier og nå er påskekonkurransen vår over. Vi kontakter de heldige i løpet av uken og poster gave og utdeling på våre sosiale medier. Så husk å følg Lommedalens idrettslag på instagram (@lommedalensidrettslag). 

De heldige vinnerne av påskekonkurransen vil få noen flotte premier.
- Et par løpesko fra hoka fra Verket sport (Verdi 1699,-).
- 4x skolebrød fra Brunkollen

- 2x suppe fra Brunkollen
- En påskekurv med forskjellig turutstyr. 


Vi takker samtidig Verket sport og Brunkollen som bidrar med noen fantastiske premier. De vil igjen være en av flere som kommer med premier til Over Skog og Hei sine konkurranser utover året.

Ikke slutt å gå nå. "Over Skog og Hei" har konkurransetid til 31.10 og vi kommer til å arrangere mindre konkurranser og trekke premier jevnlig til aktive deltagere.

Fortsett å benytt hashtagen #liloverskogoghei hvis dere publiserer bilder på deres instagram. Vi reposter på vår story slik at alle kan få se din tur "over skog og hei".0 Kommentar

Idrettslagets tilbud - Corona perioden

Postet av Lommedalens IL den 14. Apr 2020

Håper alle har hatt en strålende påskeferie og kost seg med sine kjente og kjære.
I denne perioden ønsker idrettslaget å tilby ulike aktiviteter, utfordringer og tilbud vi kan gjøre "sammen" med riktige restriksjoner. Her er noe av det vi kan anbefale dere å gjøre, følge med på og drive med.


Over Skog og Hei - Trimpoeng

Lommedalens Idrettslag har startet en trimkonkurranse. Dette gjør vi på bakgrunn av at vi ser mange av dere bruker naturen vår, noe som er fint i disse dager. Samtidig registreres det også at vi hopes opp ved de mest populære og kjente turplassene våre. Vi håper at vi med en trimkonkurranse kan motivere og inspirere dere alle til å teste ut nye turmål. Bare i løpet av påsken har det blitt registrert 4000 turer fra tilsammen 600 deltagere!!


LES MER HER

LILHJEMMETRNENINGSCHALLENGE

Lommedalens IL ønsker å se hvor kreativ du og/eller din familie er på å holde dere i aktivitet hjemme i disse dager. Post din mest kreative og motiverende treningsøvelse, eller bare rett og slett et kult triks på 15-30 sekunder på din Instagram med hashtagen #lilhjemmetrening.
Vi poster alt på instagramkontoen vår

FIFA20 Turnering
Lommedalens ILs – FIFA20 Turnering
Vi inviterer alle medlemmer i Lommedalen Idrettslag til FIFA20 turnering. Det er tre ulike nivåer å melde dere på. En SUPER FINALE vil bli live streamet. Følg med på instagramkontoen for informasjon og link.
Følg med på kampoppsett og resultater på instagramkontoen vår.
Bildekonkurranse (Over Skog og Hei)

Vi vet mange av dere koser dere på turer i nærmiljøet vårt. 1046 turer for å være nøyaktig Vi vil gjerne at dere tar øyeblikksbilder fra turene deres. Derfor kjører vi på med en månedlig fotokonkurranse (månedens bilde). Tagg oss #Lommedalensidrettslag #liloverskogoghei på Facebook eller Instagram og vinn fine premier. Følg oss på instagram også. @Lommedalensidrettslag. God tur. 

Instagramkonto (Idrettslaget)

Her skjer det mye om dagen. Her publiseres det nesten daglig nye poster, eller reposter bilder fra våre medlemmer som er på tur, flott natur og andre nyttige formål. 
Følg oss, @lommedalensidrettslag

LIL SMAK - Måltid på 1, 2, 3!

Her kan du finne sunne og raske måltider som idrettslaget anbefaler. Både oppskrift og video følger med hver rett. Er man kanskje lei av brødskiver med salami til lunsj, igjen! Klikk deg innpå siden og la deg friste av noen gode retter. Hva med noen scones til lunsj neste dag??MER INFO HER
https://www.lil.no/p/46019/lil-smak    


0 Kommentar

Anlegg fortsatt stengt til 3. påskedag

Postet av Lommedalens IL den 8. Apr 2020

Anlegg fortsatt stengt til 3. påskedag – LIL vurderer oppstart av aktiviteter etter påske.

Norges Idrettsforbundet (NIF) åpnet opp for å starte opp organisert utendørsaktivitet i idrettslagene og Lommedalens IL følger nå opp for idrettslaget. Etter påske vil det starte opp aktiviteter for 2007 og eldre, under ledelse av kyndig personell fra LIL. Trenerne i LIL forbereder nå dette i samarbeid med naboklubbene og tester ut hva slags øvelser som kan egne seg innenfor det stramme regelverket som myndighetene har satt i verk.

All aktivitet skal godkjennes av et eget Coronautvalg som hovedstyret har etablert, bestående av styreleder Ole Reistad, daglig leder Marianne Fjelberg, styremedlem Irene Janssons, samt relevant gruppeleder. Ansvaret for idrettslag som tilrettelegger for aktivitet er beskrevet på NIFs nettsider og Lommedalens IL skal ivareta klubbens ansvar på en forsvarlig og ryddig måte.

I påsken vil alle anlegg fortsatt være stengt og vi ber alle innbyggere i Lommedalen og Bærums Verk respektere dette. Dette har fungert etter hensikten så langt og er vårt alle bidrag til dugnaden. La oss fortsette dette frem til etter påske, takk til alle for ditt lille bidrag ved å ikke bruke banene i disse dagene.

God påske til alle medlemmer!

Ole Reistad

Styreleder

Tlf. 932 66 9080 Kommentar

Lommedalens FIFA20 Cup - 1.runde for nivå 1 og nivå 2

Postet av Lommedalens IL den 6. Apr 2020

1.runde for nivå 1 og nivå 2 er klare

Da er 1.runde i Lommedalens FIFA20 turnering trukket. Husk å følg alle regler som er satt. Les dem godt og masse lykke til.


1.runde må spilles innen tirsdag kl. 18:00.
Dere arrangerer kampene med selv ved å bruke telefonnr eller
gamernavn. Dersom dere ikke får kontakt eller spilt innenfor tiden, skal den som har forsøkt å ta kontakt for å spille kampen gi beskjed til - 41320214. Denne spilleren vinner på walkover.

Innrapportering av kamper
Ta skjermbilde av resultatet og send det til administrator - 41320214
eller erik@lil.no
Viktig at gamernavn er synlig!


Regler:

  • Hvis uavgjort etter 90 min. Omkamp!
  • Plattform: PS4
  • Ikke FIFA Ultimate team
  • Modus: Online treningskamper med vanlige lag (alle tillatt)
  • Omganger: 6 min
  • Hastighet: Normal
  • Best av 1 kamp
0 Kommentar

Baner og anlegg Corona-stengt i påsken

Postet av Lommedalens IL den 4. Apr 2020

Baner og anlegg Corona-stengt i påsken

Midt i alle tiltak og ferietid, vil Lommedalens IL minne om at baner og anlegg er Corona-stengt i påsken! Ta derfor vare på dine medmennesker med å gå foran; ikke bruk baner og anlegg selv om det er fristende når du har tid og ønsker å være aktiv, vi trenger at alle går foran som eksempler for hverandre.

Bærum kommune har åpnet opp for at vi kan starte med organiserte treninger utendørs, foreløpig er vår beslutning at det vil skje over påske. Vi vil beskrive hvordan dette vil skje med en oppdatering i påskeuken. Dette gjelder også treninger i regi av andre grupper i idrettslaget.

Stengte baner og haller gir andre muligheter; LILs Trimpoeng: http://www.trimpoeng.no/i/lommedalenil er én mulighet med fine premier fra Verket Sport (https://sport1.no/butikker/verket-sport/), også hjemmetrening (https://www.lil.no/blog/post/157596/lommedalens-ils-hjemmetrening-challenge?ispage=true) med hash-tag’en #lilhjemmetrening funker bra. Lommedalen IL støtter ALLE gode initiativer lokalt for at du kommer deg ut, i bevegelse, uansett hva det er!

God påske til alle i Lommedalen, på Bærums Verk, Rykkinn som ser fram til å være aktive sammen – vi i LIL ser fram til det like mye som dere, samtidig som vi sammen må ta ansvar for hverandre og smittefaren!

Mvh

Styreleder - Ole Reistad0 Kommentar

Over skog og hei - Trimkonkurranse

Postet av Lommedalens IL den 2. Apr 2020

Over skog og hei - Trimkonkurranse

Vi i Lommedalens idrettslag respekterer, men begynner å se oss lei av Covid-19. Derfor har vi etter nøye vurdering bestemt oss for å kjøre ut konseptet vårt Over skog og hei. 

Dette gjør vi på bakgrunn av at vi ser mange av dere bruker naturen vår, noe som er fint i disse dager. Samtidig registreres det også at vi hopes opp ved de mest populære og kjente turplassene våre. Vi håper at vi med en trimkonkurranse kan motivere og inspirere dere alle til å teste ut nye turmål. 

Vi har plassert ut "poster" på kjære og nære, samt kanskje mer ukjente og fjerne lokasjoner i Bærumsmarka og Kroksskogen. Postene bør være noe for alle. Både lavterskelturer, men også de mer krevende for de som ønsker seg en real utfordring. Deltagelsen er helt gratis!!! I tillegg vil vi premiere de deltagerne som er aktive gjennom året, samt trekke noen fete hovedpremier etter endt sesong. 

Vi liker å se på oss som en aktiv litta bygd, la oss bevise det gjennom en kollektiv turmønstring i 2020. Vi gleder oss til å se deg på tur 


Du finner informasjon under menyen "aktivitetstilbud" og "Over skog og hei".
Meld deg på der eller klikk direkte her: http://www.trimpoeng.no/i/lommedalenil
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline