Lommedalens IL FIFA20 turnering

Postet av Lommedalens IL den 31. Mar 2020

Lommedalens ILs – FIFA20 Turnering

Vi inviterer alle medlemmer i Lommedalen Idrettslag til FIFA20 turnering.

Meld dere på via superinvite innen 2.april kl 23.59. 


Det er tre ulike nivåer å melde dere på.

Nivå 1 – Profesjonell

Nivå 2 – Semi-profesjonell

Nivå 3 – Nybegynner


For å se oppsett følg med på hjemmesiden til idrettslaget. Der vil det også bli publisert når kampene må gjennomføres. 

Kampene som spilles på hverdager må spilles etter skoletid

Dere arrangerer kampene med selv ved å bruke telefonnr eller gamernavn. 

Dersom dere ikke får kontakt eller spilt innenfor tiden, skal den som har forsøkt å ta kontakt for å spille kampen gi beskjed til - 41320214. Denne spilleren vinner på Walk over. 


Regler:

•    Hvis uavgjort etter 90 min. Omkamp!

•    Plattform: PS4

•    Ikke FIFA Ultimate team

•    Modus: Online treningskamper med vanlige lag (alle tillatt)

•    Omganger: 6 min

•    Hastighet: Normal

•    Best av 1 kamp 


Innrapportering av kamper 

Ta skjermbilde av resultatet og send det til administrator - 41320214 eller erik@lil.no

Viktig at gamernavn er synlig! 


MELD DEG PÅ HER
https://www.superinvite.no/#/invitation/1cd035a313edec52ac8f69c27aba683f

0 Kommentar

Lommedalens IL permitterer – og ber om DIN støtte

Postet av Lommedalens IL den 30. Mar 2020

Lommedalens IL permitterer – og ber om DIN støtte!

Lommedalens IL er i likhet med andre idrettslag rammet av koronaepidemien. I tråd med retningslinjer fra myndighetene, og som en del av den nasjonale dugnaden for å beskytte risikogrupper og redusere trykket på våre felles helsetjenester, er våre anlegg stengt og all aktivitet er opphørt inntil videre.

Hovedstyret i Lommedalens IL har på denne bakgrunn tatt den vanskelige beslutning om å permittere alle midlertidig ansatte i hele idrettslaget, i tillegg til ansatte der idretten er på vei ut av sesong (basket, langrenn, alpint, håndball). Hovedstyret går til et slikt tiltak ut fra at klubben i første rekke skal bruke ressursene på å skape aktivitet sammen med medlemmene. Når det ikke er mulig må vi på best mulig måte ta vare på de midlene klubben rår over til forholdene igjen ligger til rette for å skape aktivitet for alle i dalen.

Dette påvirker oss alle. De som i dag permitteres fra Lommedalens IL er våre egne ungdommer som tjener litt på å gjøre mye for mange andre. Vi håper å snart ha de alle tilbake i aktivitet for deg og oss i Lommedalen.

Når vi nå ser oss nødt til å gå til steget å permittere ansatte trenger vi DIN forståelse og støtte. Vi ber derfor om romslighet når treningsavgifter og medlemskap skal betales. For deg som nå trenger et håndslag fra oss – ta kontakt – så kommer vi oss igjennom dette sammen. Vi tar gjerne i mot deres tilbakemelding på dette og på forslag dere har på hvordan vi skal håndtere denne situasjonen til beste for klubb og alle dere medlemmer.

På vegne av Lommedalens ILs hovedstyre,

Ole Reistad

Styreleder0 Kommentar

Lommedalen Skisenter tenner hjerter

Postet av Lommedalens IL den 28. Mar 2020

90 fakler og mye jobb

Torsdag, rundt kl 20:00 var det mange som sperret øyne opp mot Lommedalen Skisenter. Det var ikke bare den lokale befolkningen som stå å så på det vakre lysende hjerte oppe i bakken. Budstikka ønsket å vite hvem som stod bak denne varme tanken.

Les på Budstikka hvem og hvorfor det var et stort hjerte i bakken i går

https://www.budstikka.no/nyheter/alpinbakker-tenner-hjerter-kall-det-gjerne-en-liten-stafett/575650!/?fbclid=IwAR0hl8clyoMe6ZpAmg3Al8F7G9FuYfmyE1vS6iLwPbK9sU-dXvcLrDPvYoc

 


0 Kommentar

Barneidrettsforsikringen dekker også egentrening

Postet av Lommedalens IL den 24. Mar 2020

Nå dekker barneidrettsforsikringen også egentrening

Barneidrettsforsikringen utvides slik at den også dekker egentrening så lenge forbudet mot organisert idrett fra Folkehelseinstituttet varer. Normalt sett dekker barneidrettsforsikringen kun organisert aktivitet.

Les mer på NIF sine sider:
https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/na-dekker-barneidrettsforsikringen-ogsa-egentrening/?utm_source=Make%20Nyhetsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=Registrering%20av%20økonomiske%20konsekvenser%20for%20idrettslag&utm_content=Registrering%20av%20økonomiske%20konsekvenser%20for%20idrettslag+95747


0 Kommentar

Lommedalens ILs hjemmetrening challenge

Postet av Lommedalens IL den 23. Mar 2020

LOMMEDALEN ILs HJEMMETRENING CHALLENGE
#lilhjemmetrening

Selv om vi må være hjemme, trenger vi å røre på oss.
Lommedalens IL ønsker å se hvor kreativ du og/eller din familie er på å holde dere i aktivitet hjemme i disse dager. Vi trekker ut en vinner som imponerer oss mest, som får en flott premie.

Post eller send oss din mest kreative og motiverende treningsøvelse, eller bare rett og slett et kult triks på 15-30 sekunder på din Instagram med hashtagen
#lilhjemmetrening. Challenge tre av dine kompiser eller bekjente ved å tagge dem, og se hva de klarer å dra opp fra hatten. Vi reposter de tre mest kreative og kuleste treningsvideoene hver uke. Alle kan delta!
Vær med å motivere og inspirere andre til å trene hjemme.

Følg med og se alle som deltar. Følg
#lilhjemmetrening på instagram.
Alle poster blir tatt med, så lenge de er hjemme og/eller i egen hage.
0 Kommentar

Hjemmetreningsøvelser

Postet av Lommedalens IL den 20. Mar 2020

Begynn dagen med å trene litt da vel!

Våre anlegg er stengt, og all organisert aktivitet er innstilt.
Dette er likevel ingen grunn til ikke å holde seg i form. Enten du pleier å være aktiv eller ikke, er det ingen som har godt av flere uker på sofaen uten å være syk.
Gruppene våre har derfor lagt ut egentreningsprogram til våre utøvere på sine hjemmesider og facebook sider. Her kan våre utøverne klikke seg inn og finne et spesifisert treningsopplegg til sin idrett.
 

Mandag vil vi lansere en morsom og kreativ «utfordring» til deg som utøver og/eller hele familien, så følg med på våre Facebook sider.

Vi ønsker dere lykke til og ta vare på hverandre0 Kommentar

Se intervjuet med Aleksander A. Kilde

Postet av Lommedalens IL den 17. Mar 2020

God Morgen Norges intervjue med Aleksander A. Kilde 


For en snau uke siden vant Lommedalens egen Aleksander A. Kilde verdenscupen sammenlagt. I likhet med andre så sitter han hjemme i leiligheten sin, men fant likevel tid til et intervju med God Morgen Norge.


Har du ikke sett intervjuet, så klikk videre på linken under og se innslaget på tv2sumo:


0 Kommentar

Idrettsanleggene stenges med umiddelbar virkning

Postet av Lommedalens IL den 14. Mar 2020

Idrettsanleggene skal stengtes med umiddelbar virkning

Bærum kommune har gått ut til idretten med at idrettsanleggene skal stengte med umiddelbar virkning fra klokken 18.00 torsdag 12.3. 

Vi minner om at våre anlegg er stengt og oppfordrer alle våre medlemmer til å følge dette og rådene fra FHI. Dette er et naturlig bidrag til den nasjonale dugnaden for å forhindre spredning av smitte og skjerme utsatte grupper så langt det er mulig.

Mvh

Lommedalens IL
Ole Reistad
Styrets leder
0 Kommentar

Lommedalens IL stopper all aktivitet med øyeblikkelig virkning

Postet av Lommedalens IL den 12. Mar 2020

Lommedalens IL har registrert at de nasjonale særidrettsforbundene (blant annet fotball, langrenn, basket, håndball) stopper alle breddeaktiviteter. På denne bakgrunn stopper Lommedalens IL alle aktiviteter i regi av idrettslaget med øyeblikkelig virkning, også alpinbakken (Krydsbyløypa) frem til mandag 13. april. Dette er et naturlig bidra til den nasjonale dugnaden for å forhindre spredning av smitte og skjerme utsatte grupper så langt det er mulig.

Norge Idrettsforbund har på grunn av Koronaviruset gitt idrettslag muligheten til å utsette årsmøtet fram til 15. juni. Vi kommer tilbake med ny dato etter hvert. 

Lommedalens IL vil komme tilbake til med ukentlig oppdatering i ukene fremover av hvordan idrettslaget håndtere denne situasjonen fremover. 

Kontakt daglig leder Marianne Fjelberg på tlf. 47327200 hvis det er noen spørsmål..


Mvh

Lommedalens IL

Ole Reistad

Styrets leder
0 Kommentar

Aleksander. A. Kilde vant verdenscupen sammenlagt

Postet av Lommedalens IL den 12. Mar 2020

Aleksander A. Kilde har i dag vunnet verdenscupen i alpint sammenlagt

En gladsak i disse koronatider. Lommedalens IL har fått en verdensmester.

Etter at FIS måtte avlyse de siste rennene i Slovenia, stod Kilde på toppen av sammenlagt listen. Aleksander kan endelig løfte krystallkulen for første gang i karrieren. Feiring av Aleksander blir det selvfølgelig, så følg med for nærmere informasjon... 

Gratulerer så sykt mye Aleksander. 0 Kommentar

Ny informasjon vedrørende koronatiltak fra Idrettslaget

Postet av Lommedalens IL den 10. Mar 2020

Lommedalens IL følger utviklingen lokalt tett ang. Koronasmitte, og gjør løpende risikovurderinger opp mot Folkehelseinstituttets anbefalinger ved f. eks. store arrangementer: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved--store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/

I den forbindelse har vi vært nødt til å avlyse et arrangement som innebærer økt risiko for smitte, gitt risikofaktorene beskrevet av Folkehelseinstituttet. 
Samtidig prøver vi på en ansvarlig måte å bidra til at også våre medlemmer kan gjennomføre sine planlagte aktiviteter så langt det er mulig, ett viktig verktøy er tilgjengelig Antibac eller tilsvarende, samtidig ber vi alle være ekstremt nøye med håndvask. 

Vår håndtering er avhengig av at vi får presis tilbakemelding på om vi har medlemmer som er smittet eller hvor det er mistanke om smitte. I så tilfelle ber vi dere ta kontakt med lagleder/ trener, som igjen vil ta kontakt med daglig leder i Lommedalens IL. For øvrig ber vi medlemmene forholde seg til de anvisninger som helsemyndigheter eller lokale myndigheter gir på nett eller i media.


For oss er konsekvensene av disse rådene at vi i tråd med råd fra helsemyndigheter utøver føre-var prinsippet, dvs.: 

  • at man ikke skal håndhilse
  • at man sender ut informasjon både til utøver og lag/klubber som kommer til våre arenaer om at utøvere (og publikum) med symptomer på luftveisinfeksjon eller som er i karantene ikke skal delta
  • at trener/lagleder fra besøkende lag/klubber skal spørres om noen utøvere har luftveisinfeksjon eller er i karantene
  • at alle besøkende lag/klubber skal melde tilbake til ansvarlig arrangør i LIL (lil@lil.no) om noen utøvere får påvist Koronavirus inntil 14 dager etter avholdt arrangement
  • at alle arrangementer av en viss størrelse skal godkjennes i dialog med LIL sentralt.

 

For ytterligere informasjon og generelle spørsmål, ta kontakt med daglig leder Marianne Fjelberg, tlf.: 47327200

Med sportslig hilsen
Lommedalens IL
Styrets leder
Ole Reistad
0 Kommentar

VIKTIG MELDING!!

Postet av Lommedalens IL den 9. Mar 2020

På grunn av de nye retningslinjene fra Bærum kommune for å utsette og redusere smitte av koronaviruset, ser vi oss nødt til å avlyse SKILEIK denne uken (uke 11). Vi vil vurdere varigheten løpende, og ny info vil komme så snart vi vet mer.

Kommunen anbefaler å holde alle arrangementer på klasse-, trinn- eller avdelingsnivå, og utsette større fellessamlinger. 
Dette gjelder større foreldremøter med flere deltagere enn én klasse eller én barnehageavdeling. – Større forsamlinger for medarbeidere, elever og foresatte utsettes. Med en større forsamling regnes mer enn 50 deltagere.

Vi beklager på det sterkeste de utfordringer dette skaper for hver enkelt, men vi har, slik situasjonen er nå, ikke annet valg.

For evt. spørsmål, ta kontakt med Marianne Fjelberg på lil@lil.no0 Kommentar

Drop-in fysioterapi på Vest Helse

Postet av Lommedalens IL den 5. Mar 2020

Lommedalens IL tilbyr gratis drop-in time på Vest Helse

Lommedalens IL har et tett og fodt samarbeid med Vest Helse, og har hatt et ønske om å få en kontaktperson for spillere/utøvere i Lommedalen. Vi kan nå meddele at vi har endelig inngått en slik avtale.

Hver onsdag mellom kl 18:00 og 19:00 kan idrettslagets medlemmer bestillefysioterapikonsultasjon hos idrettsfysioterapeut Maya Rosvoll.

Bestill time ved å ringe 67 150 150 eller send e-post til maya@vesthelse.no0 Kommentar

Informasjon om LommedalsUka 2020

Postet av Lommedalens IL den 3. Mar 2020

Sommeren 2020 er det endelig tid for LommedalsUka

Det er ikke lenge til påmeldingen for Lommedalsuka åpner, men vi ønsker å informere alle om hvilke tilbud man kan delta på.

LommedalsUka vil tilby ulike aktiviteter til alderen 7 år og opp til 15 års alderen. Noen av våre tilbud har de fleste deltatt på før, men vi åpner også helt nye, spennende og gøyale aktiviteter som vil treffe flere barn og unge. LommedalsUka ønsker å treffe alles interesser.

Tilbudsoversikt og informasjon om LommedalsUka 2020 finner du her
https://www.lil.no/p/45006/lommedalsuka
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline