Lommedalen Eat Move Sleep Cup

Postet av Lommedalens IL den 30. Jan 2020

Påmeldingen til årets Eat Move Sleep Cup er endelig åpen!!


Klikk deg inn på siden til EMS Cupen og les om årets cup.

https://fotball.lil.no/p/33276/eat-move-sleep-cup


0 Kommentar

Klubbmiljøet er nøkkelen

Postet av Lommedalens IL den 28. Jan 2020

Les hva helgens Budstikka skrev om noen av Lommedalsutøverne våre, og andre bærum utøvere. (Må ha Budstikka+ abonnement)

https://www.budstikka.no/vintersport/baerum-viser-verden-vinterveien/561778!/?fbclid=IwAR0B9GwBTX4UN_8R8O_6kFyEhmzvovTT2SopPiw1jqWD7D0zTwfEsZmBJQA

(FOTO: Karl Braanaas - Budstikka)0 Kommentar

Damegruppas 85 års jubileum

Postet av Lommedalens IL den 21. Jan 2020

Referat fra Damegruppas 85 års jubileum 17. januar 2020

Det var invitert til middag på Værtshuset Bærums Verk i anledning Damegruppas 85 års jubileum. 17. januar 1935 ble Damegruppa stiftet. 

Disse var til stede ved årets jubileum:

Tove Thoren m/ Svein

Unni Engen

Solfrid Meek Fotland m/ Kjell

Reidun Dahle Olsen

Anne Mari Brathaug m/ Bjørn

Ingunn Sætervadet

Gudrun Rognerud m/ Heljar

Liv Enersen Normann 

Liv Nystrøm Astad m/ Harald

 

Vera Olavsen m/ Olav

 

Det var invitert til en treretters middag kl 1800. Vi ble møtt med en velkomstdrikk med bobler. Middagen besto av:

  • Kongekrabbe fulgt av ett glass hvitvin.
  • Elg Indrefilet med grønnsaker og rødvin.
  • Hvit sjokolademoss med multer og kaffe. 

Liv Enersen Normann ønsket velkommen og det var spesielt hyggelig at vi 10 damene som møtte var til stede. Vi har i mange år vært medlemmer og møtt til mange kveldsturer, dagsturer, gruppemøter, dugnader, årlige middager som avslutning på sommerturer og før teater og konserter samt fester opp gjennom årene. 

Tove holdt en fin tale for mangeårig sekretær Liv E. N. som holder et fast grep om det meste damene foretar seg. Det var rosende ord, og noen ble litt på gråten med tanke på at dette kanskje vil ta slutt. Vi greier ikke å rekruttere nye og yngre damer. Liv fikk en stor blomsterbukett som takk fra alle damene.

Etterpå, før hovedretten, sang vi en skålevise, slik at hvitvinsglasset ble tømt til gangs.

Hovedretten kom og ble spis. Kjøttet var godt og vel dandert på tallerken. Glassene fikk stadig påfyll av rødvin og stemningen var god.

Etter at tallerkenene var tatt ut, var et tid for mimring. Liv E.N. holdt tale om Damegruppas tilblivelse. Mye av talen som omhandlet damenes meritter gjennom 85 år ble holdt på «litt haltende» rim. Alt er mer utførlig beskrevet i damegruppas tre håndskrevne referatbøker.

Så kom desserten og kaffen. Da tallerkenene var tomme nok en gang, takket Svein for maten og for at damene var så rause at mennene også fikk være med. Han forsøkte seg nok en gang med medlemskap, men det blir det ikke noe av.

Et dikt fra det første rennet i Krydsbyløypa som åpnet i 1939 ble også lest etter desserten. Der var det 12 kjente lommedalsdamer med.

Det var noen av damenes bærende krefter som vi savnet på festen vår.

  • Reidun Bye Nystrøm, æresmedlemmet vårt, ble operert for gallestein i romjulen. Hun er fremdeles rekonvalesent, men er skrevet ut fra sykehus og rehabiliteringsopphold. Midlertidig bor hun hos datteren. Reidun er like gammel som Damegruppa. Hun har ledet gymnastikken for damene i Lommedalen i mange år. Hun er ivrig tilskuer til fotballkamper i dalen vår.
  • Eva Ruud er alvorlig syk og vil nok ikke kunne gå tur med oss i fremtiden. Formen varierer og hun tar en dag av gangen. Eva har vært sekretær i Damegruppa i mange år og har vært ivrig til å følge oss på turene våre.
  • Kari Aamodt ville vi gjerne hatt med oss, men hun takket nei, da hun ikke lenger orket slike sammenkomster. Kari har foreslått og vært leder for mange turer. Hun har god lokalkunnskap om Lommedalen og kan fortelle oss mye historie. 

Etter fire gode timer med mye prat og god mat løste selskapet seg opp og vi takket hverandre for en hyggelig kveld.

20.01.2020
 LEN


0 Kommentar

Middagsservering

Postet av Lommedalens IL den 13. Jan 2020

MIDDAGSSERVERING I VARMESTUA

Varmestua har i uke 3 begynt med middagsservering fra kl. 17:00.
Du kan velge mellom stor og liten porsjon. Nye retter hver uke.

Klikk deg inn på linken under for å bestille dagens rett.

Alt er hjemmelagd!


Bestill middag her
https://varmestua.wufoo.com/forms/z1nsnrl80044g9d/?fbclid=IwAR2oi0lmb5kDltoSDh-2L_RVABKZM0jvdUk2ncm2ZXcU3Iv2mNv69MhOmsg0 Kommentar

Velkommen Mats Sjuve - Lommedalens nye aktivitetsleder

Postet av Lommedalens IL den 8. Jan 2020

Ny ansatt inn for å legge mer til rette for aktiviteter og ungdom

Lommedalens IL startet året 2020 med å ansette Mats L. Sjuve som aktivitetsleder. Her vil han jobbe mye med å tilrettelegge aktivitetstilbudene våre, samtidig som han skal engasjerte flere unge i idrettslaget.

Vi tok en prat med Mats da han ankom på kontoret i januar. De fleste vet hvem Mats er, da han jobber som lærer på Mølladammen skole, og jobbet i LommedalsUka i fjor som leder av Breddeidretten. Breddeidretten ble startet av Idrettslaget i 2017 av Kjetil Røine, og vi fant fort ut at dette tilbudet var kommet for å bli. Å ta over ansvaret fra Kjetil Røine var ingen en lett oppgave, mtp hvor profesjonelt og populært tilbudet er. Mats tok utfordringen på strak arm, og igjen ble breddeidretten en mega suksess. Nå tar han på seg ansvaret som aktivitetsleder i idrettslaget, og ser frem til å kombinere to jobber som han kommer til å trives godt med.

Vi ble nysgjerrige, og spurte Mats om hva var det med denne stillingen som interesserte han?

- Det var først og fremst idrettslagets store engasjement for å skape et enda bedre sosialt, idrettslig og kulturelt tilbud her i nærmiljøet. LIL ser muligheter fremfor begrensninger. Som lærer ved Mølladammen ser jeg også verdien av et tett samarbeid mellom skole og fritidsaktiviteter/tilbud.Daglig leder i Lommedalens IL, Marianne Fjelberg sier seg storfornøyd med hennes nye medarbeider og legger til hvorfor hun åpnet opp for en slik stilling: 

Lommedalens IL ønsker å utvide sitt samfunnsansvar og legge mer til rette for ungdom som ønsker uorganisert idrett. Vi ønsker også å bidra til å skape lavterskelaktiviteter for hele familien. For at vi skal kunne videreutvikle allerede etablerte aktiviteter har vi ansatt Mats Sjuve som aktivitetsleder. 

Mats setter også seg klare mål med jobben han skal gjøre, og understrekker at han ønsker å skape enda bredere og bedre fritidstilbud for barn og unge i Lommedalen. Han kan ikke vente med å starte, og er allerede i gang med planleggingsfasen med nye aktiviteter, samtidig som han også skal gjøre våre allerede etablerte tilbud enda bedre.


Vi ønsker Mats Sjuve velkommen i teamet, og ser frem til en fantastisk 2020 med deg på laget.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline