Gi panten til et LIL prosjekt/tilbud

Postet av Lommedalens IL den 30. Jan 2019

Hvilket prosjekt/tilbud skal idrettslagets flaskepant gå til?

Hver tredje måned vil vi gi våre medlemmer og engasjerte følgere muligheten til å bestemme hvor pante-pengene går hen. Vi kommer med tre forskjellige prosjekter/tilbud som vi ønsker å fremme, så det er opp til dere å bestemme hvilket prosjekt/tilbud. 


Februar - April 

1. Nye snøkanoner 

2. Undervarme

3. Åpen hall

Gå inn å gi din stemme her:
http://etc.ch/ztPD

Hvem har flest stemmer?
https://directpoll.com/r?XDbzPBd3ixYqg8aXsI8eeJIPHSLndsGvLua0BpIrP

______________________________________________________________________________________________________ 

Bakgrunnsinformasjon om våre prosjekter/tilbud

Nye snøkanoner 

Lommedalen Skisenter har i lengre tid arbeidet med planer for nytt snøproduksjonsanlegg i bakken. Dette blir nå en realitet.
Skisenteret ønsker å investere i flere lanser(snøkanoner) i midten av bakken, for at snøproduksjonen skal gå raskere og mer effektivt, slik at skisenteret får åpnet hele bakken tidligst mulig. 

Undervarme til nytt kunstgressbanen

I 2019 skal vi bytte ut kunstgresset på Nedre kunstgressbane på Lommedalen. Nytt kunstgress her betyr enormt mye for klubben og gjør at alle kamper og treninger i regi av Lommedalen vil spilles på kunstgressbaner. Ifm. legging av nytt kunstgress legger vi varmerør slik at også kan få en kunstgressbane med undervarme.

Åpen Hall

Får å utvide vårt samfunnsengasjement vil idrettslaget prøve med "Åpen hall" på fredager. og i den forbindelse trenger vi penger for å kjøpe inn diverse utstyr. Hallen deles inn i 3, så her tenker vi at aktivitetene kan være så mangt, som f.eks, fotball, basket, klatring, innebandy, håndball, volleyball, badminton, m.m. Mer informasjon om dette tilbudet vil komme ut senere.


0 Kommentar

EMS gruppen inviterer til KICK-OFF

Postet av Lommedalens IL den 24. Jan 2019


EMS gruppen inviterer til KICK-OFF


Eat Move Sleep Kick Off 2019 – 28.februar

Vi inviterer lagledere, trenere og foreldre i alle grupper til EMS kick off torsdag 28.2 kl 19 i klubbhuset. EMS konseptet vil i kommende år i enda større grad implementeres i klubben, også utover cup 11.-12.mai. Derfor er det viktig at dere som trenere/lagledere kjenner konseptet godt slik at også dere kan ta eierskap, inkludere og formidle det i deres grupper. Vi ber dere derfor holde av kvelden og vi forventer å se flest mulig.

Eat Move Sleep Cup 11. – 12. mai

Vi gjentar fjorårssuksessen og arrangerer EMS Cup helgen 11. – 12. mai for aldersgruppen 6 - 12 år. Vi håper at dere fikk med dere entusiasmen og idrettsgleden fra mer enn 100 fotball-lag under fjorårets Cup. Selv med gratis påmeldingsavgift, skaffet cupen over 100.000 kr i kassa til ny kunstgressbane. I år skal vi ha minst 150 lag og et netto resultat på over 200.000 kr!  BAMA er selvsagt med, og de stiller med varer for nærmere 100.000 kr. Skal vi klare dette «hårete» målet er vi avhengige av at alle lag i Lommedalen Fotball stiller opp! På møtet den 28/2 vil personer fra cupens ressursgruppe orientere om cupen og hva som forventes av de ulike lagene under turneringen.

 Hilsen EMS Gruppen 0 Kommentar

Velkommen til Eat Move Sleep 2019

Postet av Lommedalens IL den 22. Jan 2019Lommedalen Fotball inviterer til Eat Move Sleep Cup 2019, 11.-12. mai.

Vi gjentar fjorårets suksees i Lommedalen og har gleden av å invitere ditt lag til en av årets morsomste barnefotballturneringer.

I tillegg til fotball, etableres det en Eat-Move-Sleep Camp der det skal gis kunnskap og inspirasjon til både deltakere og tilskuere. Her vil det være konkurranser, prøvesmaking og masse annen moro for alle deltakere.

Påmelding: https://lommedalen-eatmovesleep.cups.nu/j/public/reg

__________________________________________________________________________

Sted:
Kampene vil bli spilt på Lommedalen kunstgress, øvre og nedre bane.

Kiosk:
Vareutvalget vil være i tråd med Eat-Move-Sleep, dvs. påfyll som er bra for aktive barn og ivrige supportere.

Attraksjoner:
Denne helgen vil det være mange attraksjoner barn og voksne kan kose seg med mellom kampene. I år som i fjor kommer Adrian Krog, som er en av verdens beste fotballtriksere. Men i år kommer vi med minst 2 store overraskelser utover våren. Hva disse overraskelsene er, kommer ut på facebook gruppen jo nærmere avspark vi kommer.

Antall kamper:
Alle lag er garantert 4 kamper.


Pris:
Født 2013 - 3er fotball: 300,-
Født 2012 - 2009 - 5er fotball: 400,-
Født 2008 - 2007 - 7er fotball: 500,-0 Kommentar

Lommedalsrennet 2019

Postet av Lommedalens IL den 9. Jan 2019

Lommdalsrennet 2019 - Lørdag, 05.januar

Et fantastisk gjennomført Lommedalsrenn gikk av stabelen lørdag, 5.januar. Nydelig vær, supre forhold og et fantastisk engasjement fra medlemmer og frivillige.
Tusen takk til alle dere som tok turen til Eineåsen, og var med på å gjøre Lommedalsrennet til en stor idrettsfest! Foreldre, som kanskje var litt spente på om de traff med smurningen idag - trenere, som oppmuntrer, heier og støtter - skiløpere i alle aldre, som viser stor glede og god sportsånd med ski på beina, og til alle som stiller til dugnad og gjør slike arrangement mulig!

Tusen takk til hver og en av dere, og velkommen tilbake i 2020!

Besøk Lommedalsrennets Facebook side for bilder, videoer og masse mer..

Sjekk resultatene dine, eller kjente.

_____________________________________________________________________________________

Les og litt fra budstikka

Artikkel fra budstikka:
https://www.budstikka.no/sport/lommedalen/eineasen/over-1-100-i-sporet-i-lommedalsrennet/s/5-55-785232?fbclid=IwAR23Vq5a5i0CmHCGNGhBLkBdbXEwMyKIjk2msXrHZW5a9BjmSPbLh3r3I4E

Bildeserier fra helgen:
https://www.budstikka.no/lommedalens-il/bildeserier/ski/bildene-fra-arets-utgave-av-lommedalsrennet/g/5-55-785220?fbclid=IwAR0smn-90-xwjYHk7D-nOInyIqQcMwjzQKDGcnjnJEuoiPjK0NNZGnP3T-s
0 Kommentar

Påmeldingsfrister for seriespill 2019

Postet av Lommedalens IL den 2. Jan 2019

Minner om påmeldingsfrister for seriespill i år!  

Første frist nærmer seg!  

All påmelding går via Lars Ellingsgard.  Send mail til ham med hva dere ønsker.  
Frist for de eldste 10.01 - frist for de litt yngre 31.01.


Link: https://www.fotball.no/kretser/oslo/aktivitet/sesongforberedende/pameldingsfrister-for-seriespill/?fbclid=IwAR0ZSt1jT9jyyUigY3ISUdO57tPBS-ACivqTVjFXrEZPzz6rvVN7_jvQynA
0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline